Comunicat de presă

Întrunirea Adunării Generale a Academiei de Ştiinţe ale Securităţii Naţionale (ASSN)

 

Vineri, 03 iunie 2016, s-a întrunit Adunarea Generală a Academiei de Ştiinţe ale Securităţii Naţionale (ASSN), cu participarea membrilor titulari şi corespondenţi.

Pe agenda Adunării Generale au figurat aprobarea activităţilor ASSN pentru perioada 2015-2016; validarea concepţiei de dezvoltare a ASSN; informarea privind execuţia bugetară pe anul 2015 şi a proiecției bugetului ASSN pentru anul 2016; aprobarea principiilor de cooperare în plan național și internaţional pentru perioada 2016-2020.

ASSN este o instituţie publică de interes naţional cu personalitate juridică, înfiinţată în baza Legii nr. 56 din 22 martie 2012, cu modificările şi completările ulterioare (Legea nr. 140 din 10 iunie 2015).

ASSN are misiunea validării reperelor de interes ale abordărilor strategice din domeniul studiilor de securitate, respectiv din domeniile științe militare, ordine publică, informații și securitate națională, și îmbinării armonioase a acestora cu direcțiile de forță ale celorlalte domenii științifice sectoriale care conferă profilul de țară al României.

Informaţii suplimentare la adresa www.assn.ro